streda, 24 apríla, 2024

Futbalový štadión je v HROZNOM stave a pred tým nesmieme zatvárať oči

Najčítanejšie

Ondrej Kurbel – primátor mesta Sereď / Dnes som rokoval na Ministerstve financií SR. Už tretíkrát. A vďaka štátnemu tajomníkovi mám hneď zajtra rokovanie na Ministerstve školstva – druhýkrát.

Prečo?

Pretože mi záleží na tom, v akom stave je futbalový štadión v Seredi. Pretože mi záleží na tom, aby sme mali finančné prostriedky a dotáciu na jeho rekonštrukciu. Pretože mi záleží na tom, aby mali kde naše deti trénovať a aby to bolo dôstojné a bezpečné prostredie.

Futbalový štadión je v HROZNOM stave a pred tým nesieme zatvárať oči. Osobne som od nástupu do funkcie venoval veľmi veľa času a stretnutí tomu, aby sme v meste udržali, alebo dostali novú dotáciu na rekonštrukciu štadióna.
Štadión je v našom meste už dlhodobou témou. Napriek tomu, že sme mali 2 roky k dispozícii dvojmiliónovú dotáciu, doteraz nie je na rekonštrukciu vydané stavebné povolenie.

Príprava projektu rekonštrukcie, resp. prestavby, si prešla mnohými úskaliami a zmenami. Verejnosť sa oprávnene pýta na informácie. Aj preto sme túto tému zaradili ako jednu z prvých, ktoré chceme komunikovať v rámci série plánovaných stretnutí primátora mesta s verejnosťou.

Najprv, dňa 15. 3. od 16:00 sa budeme aj so zástupcami Železníc SR a zástupcami investora Slovenskej správy ciest venovať téme plánovanej prestavby mosta ponad železnicu a následne, vo štvrtok 23. marca, bude stretnutie s verejnosťou na tému rekonštrukcie futbalového štadióna.

Bližšie informácie čoskoro.

zdroj: Ondrej Kurbel, primátor mesta Sereď Fb

Podobné články

21 KOMENTÁRE

Najnovšie články