piatok, 29 marca, 2024

V Šintave to znovu robia po svojom

Najčítanejšie

Šintava / Priamo pred Obecným úradom v Šintave boli osadené dva retardéry spomaľujúce premávku pred priechodom pre chodcov používaným aj mamičkami s malými deťmi, keďže priechod slúži k bezpečnému prechodu medzi chodníkom a parčíkom na námestí. Práve v tomto parčíku je detské ihrisko. Riešenie inak správne a zvyšujúce bezpečnosť chodcov.

Keby…

Ako vidieť s fotografií, priechod dlhodobo smeruje nie na chodník, ale do „zeleného pásu“, ktorý má byť zatrávnený. Nie je. Počas dažďa chodci vstúpia priamo do blata.

Nedokáže starostka Režňáková zabezpečiť už ani takto základné a jednoduché realizácie kvalitne a kompletne  na prvý raz? Potrebuje  Režňáková aj na toto upozornenie od nespokojných občanov?

Podnet od nespokojných obyvateľov obce (dve mamičky s malými deťmi) sme dostali pred necelými dvomi týždňami. Nespoľahli sme sa na občanmi vyhotovenú dokumentáciu a fotografie sme si na mieste urobili aj sami.

Následne sme počkali do dnešného dňa – medzičasom aj pršalo a dnes sme sa na miesto  pozreli opätovne.  Situácia nie je zmenená. Starostka Režňáková má k priechodu asi ďaleko, alebo už netlačí kočík s malým dieťaťom. Alebo takto odfláknutú prácu považuje za definitívnu a považuje za normálne, aby priechod pre chodcov končil namiesto pri chodníku v blate?

Na mimoriadne nekvalitnú prácu pri realizácii asfaltovania cesty v obci Šintava pod vedením starostky Režňákovej sme upozornili aj tu:

Oslavovali Silvestra v Šintave s niekoľko dňovým predstihom?

Podobné články

38 KOMENTÁRE

Najnovšie články