piatok, 29 marca, 2024

Babráci privádzajú spoločnosť na pokraj rozkladu!

Najčítanejšie

Babráci privádzajú spoločnosť na pokraj rozkladu!
Zatiaľ čo si policajné, prokurátorské a spravodajské gangy vybavujú medzi sebou účty, čestní občania strácajú posledné zvyšky ilúzie o lepšej spoločnosti. Len úplne naivný človek si mohol myslieť, že obvinení policajní, prokurátorskí, spravodajskí a daňoví šéfovia sú osamelí bežci. Boli šéfmi a v organizovanej trestnej činnosti sa im darilo aj preto, lebo mali množstvo spolupracovníkov, ktorí na nich robili. Tí skoro všetci zostali v systéme.
Zostala nám tu kasta nepriestrelných sudcov, prokurátorov, policajtov a spravodajcov, ktorí za peniaze, pre politické kontakty, alebo preto, že sú vydierateľní, dokážu urobiť čokoľvek. A viacerí môžu pracovať aj pre tri strany. Obvinených z nich je len zlomok. Ten zvyšok sa snaží nájsť si pozíciu v obrane alebo v útoku, hlavne aby odpútali pozornosť od seba. A tak bonzujú, horlivo stíhajú alebo vyrábajú protiargumenty.
V tomto okamžiku ťažko povedať, kto má aké dôkazy a kto hrá s falošnejšími kartami. Isté je len to, že stávky sú mimoriadne vysoké. Nejdem sa preto vyjadrovať ku konkrétnym trestným veciam, lebo v tých sa už asi nevyzná nik. A o to celý čas ide, všetko spochybniť a relativizovať. V aktuálnej situácii je lepšie si počkať ani nie na nejaké uznesenia, ale až na následné verejné pojednávania pred súdmi, ak vôbec nejaké niekedy budú.
Nezabudnime tiež, že SIS má podľa vyjadrenia V.Pčolinského rozpracované desiatky sudcov. Teda ani tu sa nemôžeme do budúcna spoľahnúť na ich nezávislé rozhodovanie.
Čo môžem s istotou napísať je len to, že osobne mám už takmer 6 rokov do činenia s rozsiahlou organizovanou skupinou, súčasťou ktorej sú „nedotknuteľní“ policajti, prokurátori a sudcovia, ktorí sú v prospech svojich sponzorov schopní urobiť čokoľvek. Už niekoľko rokov upozorňujem na činnosť tejto zločineckej skupiny. MÁRNE!
Média to nezaujíma. Politikom nejde o spravodlivosť pre všetkých, ale len percentá pre seba. Tá istá prokuratúra, ktorá vehementne schvaľuje zatýkanie vyšetrovateľov na základe nejakých výpovedí „zmačknutých svedkov“, ktorí už x-tý krát zmenili výpoveď, v rovnakom čase absolútne nekoná vo veci očividného a preukázateľného zločinu.
Pánovi Žilinkovi a jeho prokurátorom nevadia tieto preukázané svinstvá, dokonca aj od ich kolegov. V normálnom štáte by už dávno sedeli v base ľudia, ktorí nielen klamali a priamo si vymýšľali v spisoch, ale aj likvidovali dôkazy, navádzali svedkyne na krivé výpovede, menili dodatočne záznamy z rekognícií, zámerne strihali bradu a menili podobu obvineného, aby ho dodatočne prispôsobili vzhľadu páchateľa atď.
Dňa 10. augusta som o týchto špinavostiach a ďalších ešte horších, ktoré zatiaľ nepovažujem za vhodné zverejniť, písal aj pani prezidentke SR, ministerke spravodlivosti a predsedom dvoch výborov NR SR. Majú ma všetci na háku. Za viac ako mesiac ani len nepovažovali za vhodné potvrdiť aspoň príjem môjho podania.
Teraz bude mať aj zvyšok národa možnosť vidieť ako vyzerá mocenský boj skorumpovaných a spolitizovaných bezpečnostných zložiek v praxi. Predseda výboru NR SR pre obranu a bezpečnosť narýchlo zvoláva výbor. Zbytočne, aj tak tam nič nevyrieši. Amaterizmus u človeka, ktorý si ako bezpečnostný expert mýli samostatný prápor s armádnou divíziou ma neprekvapuje. Prekvapuje ma naivita ministra vnútra, ktorý si sám na vlastnej koži skúsil, akých špinavostí sú schopní niektorí ľudia v systéme, ktorý on vraj riadi.
Pochybné personálne nominácie, pri ktorých zostal viacerým odborníkom rozum stáť, tolerancia k volebnému podvodu dvojitého agenta vo vlastných radoch, nerozhodnosť ministra, teatrálne zatýkanie pred kamerami a objektívne pandemické problémy zrazili dôveru ľudí v systém na minimum.
Teraz nastupuje tvrdý protiúder a nebude ani v rukavičkách a ani amatérsky.
P.S.: Politici, ani minister vnútra by nemali zasahovať do vyšetrovania a komentovať živé prípady. Platí to pre R. Fica, R. Kaliňáka, ktorí na tlačovkách radi prezentovali priamo dôkazy rovnako ako pre súčasných vládnych politikov. Ale minister vnútra a vláda boli povinní zabezpečiť dôsledné preverenie čistoty a bezúhonnosti všetkých kľúčových funkcionárov. Očista bezpečnostných zložiek sa nedá robiť s nečistými ľuďmi v systéme!
Zdroj: FB

Podobné články

2 KOMENTÁRE

Najnovšie články