sobota, 20 apríla, 2024

„Mali sme tie najlepšie úmysly, ale dopadlo to tak, ako vždy.“

Najčítanejšie

Sereď / Samospráva už tretie volebné obdobie, teda dvanásť rokov vedená primátorom Ing. Martinom Tomčányim, sa znovu predviedla. Na budovu Kina NOVA nechala nainštalovať dúhovými farebnými kombináciami blikajúci nápis vhodný do krátko porevolučnej doby.

Jednoducho ľudia zodpovední za rozvoj mesta zostali akosi zabudnutí v čase. Konkrétne niekedy v jarných mesiacoch roka 1990, kedy obdobné gýčové nápisy boli na „Mexico plazz“ vo Viedni, kam sa dovtedy v socializme a za  Železnou oponou zatvorení Čechoslováci húfne vybrali.

Následne sa objavili na niektorých treťotriednych bordeloch a erotických salónoch v čerstvo svetu otvorenom Česko-Slovensku. Aj tam ale pomerne rýchlo pochopili, že aj prevádzkovanie najstaršieho remesla na svete si vyžaduje aspoň nejakú úroveň.

A následne sa obdobný blikajúci gýč objavil po viac ako tridsiatych rokoch na mestskej budove v Seredi. To vážne nemáme v meste normálneho a príčetného jedinca, ktorý by takéto „nápady“ včas zastavil, keď už „dvorný architekt“ má iné starosti?

Keby to nebolo tak tragické, určite by sme sa zasmiali…

Podobné články

38 KOMENTÁRE

Najnovšie články