piatok, 29 marca, 2024

Pravda o Seredi: Martin Tomčányi vo svojej súkromnej kampani použil podklady vyhotovené pre Mesto Sereď

Najčítanejšie

Volená funkcia v samospráve má byť v prvom rade o morálke, cti a dodržiavaní aj „nepísaných pravidiel“, ktorými sa ľudská spoločnosť od nepamäti riadi. Tým skôr, volení funkcionári na všetkých úrovniach riadenia spoločnosti sú povinní rešpektovať zákony a práva iných.

U primátora Mesta Sereď  Ing. Martina Tomčányiho sme si už zvykli na to, že je schopný zákon porušiť vedome a v úmysle dosiahnuť sledovaný cieľ. A porušenie zákonov je dokonca schopný z pozície primátora mesta dokonca verejne obhajovať. Okrem uvedeného máme zadokumentované dokonca aj nerešpektovanie zákonov a podzákonných noriem a to napriek niekoľkým verejným upozorneniam, že k tomu dochádza a nezákonnosť v meste trvá.

Martin Tomčányi, t.č. primátor Mesta Sereď  je ochotný a schopný privlastniť si aj to, čo patrí inému, čo on neobjednal, nezaplatil a čo je súčasťou projektu iných osôb, súkromných firiem, OZ, alebo dokonca mesta. Vyzerá to tak, že v momente, keď mu to vyhovuje či prinesie prospech, nepozná prekážku, ktorú by v ceste za svojim cieľom neprekonal…

V uplynulom predvolebnom boji sa v jeho predvolebnej kampani na jeho billboardoch objavil vizuál tržnice vyhotovený architektami pre Mesto Sereď.  Mesto Sereď architektonickej kancelárii nie malými finančnými prostriedkami za toto aj zaplatilo.

Toto bolo  kandidátovi Tomčányimu vyčítané aj verejne na sociálnych sieťach.

Použitie vizuálu Mestskej tržnice  vyhotoveného pre Mesto Sereď a zaplateného Mestom Sereď v kampani súkromnej osoby Martina Tomčányiho na post primátora Mesta Sereď, bolo teda kritizované aj verejne.

Martin Tomčányi sa ale nepoučil. Asi si myslí, že on môže všetko…

Podobné články

45 KOMENTÁRE

Najnovšie články