štvrtok, 9 mája, 2024

Závidí vedenie mesta Sereď košičanom Luník IX. ?

Najčítanejšie

Sereď / Vyzerá to tak, že obyvateľov mesta problematika nakladania s odpadmi a šetrenia mesta na úkor občanov zaujala a podstatne viacej si všímajú dianie okolo seba.

Na základe diskusných príspevkov pod článkami na SOL týkajúcimi sa odpadov pribudli postrehy z Garbiarskej ulice č. 51.

Tak to vidím ja 22. februára 2022, 18:32    Výsledok Vášho poctivého separovania si môžete všetci činovníci z mesta, ale aj poslanci priamo pozrieť v ohradenom priestore na smetné nádoby na ul. Garbiarskej a v priľahlom priestore pred obytným blokom 51. Priestor a samostatné nádoby na odpad preplnené a bordel vetrom rozfúkaný po celom okolí. Garantujem Vám, že závidieť môžu aj na Luníku.
Zdvihnite si svoje úradnícke zadky vrátane primátora a spol. a príďte občanom, svojím voličom životné prostredie dať do pôvodného stavu, nakoľko terajší stav ste zapríčinili svojimi nekompetentnými rozhodnutiami práve vy. Hanba Vám. Keď vidím ten bordel pred blokom 51 navrhujem, aby sa občania spojili a v rámci občianskeho protestu prestali platiť za odvoz smetí.

Zloba 22. februára 2022, 19:08   Komentár nadomnou súhlas👍👍👍👍a pani z Mnv môžte upratovať s vašim zlým rozhodnutím to takto bude vypadat

Anonym 22. februára 2022, 19:43   Teraz začne etapa 2 a budú nás učiť ako si máme poupratovať pred domom a TD hnet vám oznamujeme že sa NATO môžme všetci vysrať pani z Mnv
– – –

Najskôr sme preverili pravdivosť tohto príspevku telefonicky u niekoľkých obyvateľov tejto ulice a po potvrdení obsahu príspevku sme sa vybrali priamo na miesto.

Je na škodu veci, že úradné hodiny úradníkov na MsÚ nezasahujú do večerných hodín a keďže viceprimátor a volený zástupca Veselický nedvíha služobný telefón ani počas pracovnej doby a hovorkyňa č. 2 Zuzana Slahučková k zdvíhaniu telefónu v čase kedy médiá potrebujú informácie overiť pristupuje obdobne a začala na otázky odpovedať spôsobom „nie je podstatné čo napíšem, hlavne že niečo odošlem“ sme ich týmto „drobným“ problémom – „radosťou“ občanov ani nezaťažovali. Pani Slahučková aj s vedením mesta si fotodokumentáciu nepochybne nájde hneď ráno a môže kľudne na miesto vybehnúť aj ona. A následne vymýšľať text ďalšieho propagandistického článku mimo realitu spomínajúc že zverejňujeme dezinformácie.

Počúvajúc vo večerných hodinách ľudí na balkónoch a v oknách pozerajúcich sa na tento svinčík rozfúkaný z plných kontajnerov zo stojísk je vedenie mesta s pani Slahučkovou na Garbiarskej ulici vítané.

Fotodokumentácia verejného priestoru je z dnešného večera okolo 20.00 hod.

Podobné články

39 KOMENTÁRE

Najnovšie články