piatok, 29 marca, 2024

VIDEO: – Vzdá sa poslanec OZ Ján Kavoň mandátu?

Najčítanejšie

Šintava / Poslanec Kavoň svojimi verejne prezentovanými výrokmi na rokovaniach OZ v Šintave zaujal už viac krát. Vlastne, na každom rokovaní OZ mal kratšie či dlhšie vystúpenie nesúce buď známky totálnej propagandy, alebo rozsiahleho rečnenia.

Sú ľudia, ktorí veľa rozprávajú a tým aj veľa povedia. Dokonca ani prítomní poslucháč si často neuvedomuje, čo je pravda, klamstvo, alebo manipulácia. Až výroky zoradené v čase ukážu obludnosť niektorých tvrdení.

Poslanec Kavoň vážne spochybňoval aj konanie komisie pre verejný záujem, ktorej bol členom a zázračným spôsobom pravdepodobne účelovo „strácal pamäť“. Strata pamäte poslanca Kavoňa bola zreteľná aj na jednom zastupiteľstve v priebehu niekoľkých minút, čo je šokujúce. Ak by som to nepočul osobne, neveril by som. (viď videozáznam)

Občanom, ale aj samotnému poslancovi OZ Jánovi Kavoňovi v zostrihu jeho verejných vyhlásení v tomto videu pripomíname, ako vyzerá poslanec, ktorý sa snaží o zakrývanie pravdepodobného nezákonného konania volených zástupcov.

Smiešne a opätovne šokujúco vyznieva jeho verejné vyhlásenie že sa vzdá mandátu poslanca, ak Ústavný súd potvrdí pokutu pre exstarostu Miroslava Holičku. Smiešne v tom, že takto sa vyjadril až v čase, kedy Ústavný súd vec Obecnému zastupiteľstvu vrátil na ďalšie konanie. Následne však Ústavný súd pokutu potvrdil, no poslanec Ján Kavoň opätovne pravdepodobne stratil pamäť a napriek verejnému vyhláseniu mandátu sa doteraz nevzdal. (viď videozáznam.)

Urobí tak na najbližšom rokovaní Obecného zastupiteľstva v Šintave?

Množstvo protirečivých verejných vyjadrení poslanca Kavoňa ste teda mali možnosť vidieť až vo videozázname a to v súbore vybranom z jednotlivých rokovaní OZ. (kompletné videozáznamy sú dostupné na internete) Občan si tak môže spraviť názor sám.

Podľa informácií ktoré odzneli na OZ teda exstarosta Holička postih za porušenie Ústavného zákona už zaplatil.

Podobné články

Najnovšie články