štvrtok, 28 marca, 2024

V noci húkajúci alarm obťažuje občanov

Najčítanejšie

Sereď / Z viacerých podnetov obyvateľov mesta a občanov dnes vyberáme e-mail, ktorý nám do redakcie prišiel v uplynulom týždni.

Dobrý deň rád by som informoval že na ulici vonkajší rad už asi 2 mesiace takmer každú noc je spustený alarm aj niekoľko krát za sebou vždy v noci a nad ránom Človek nemôže ani spať  Volal som aj na políciu povedali ze to vyriešia ale neprekvapuje má že sa nič nedeje Moja priateľka býva na fandlyho ulici a potvrdila mi ze aj ona sa na alarm pár krát už zobudila Keď som volal na políciu povedali mi ze doteraz IM NIKTO OTOM NEDAL VEDIET 

Neviem ci sú tak neschopný alebo im ten alarm vyhovuje počúvať…. 
Alarm sa podľa zvuku nachádza vo firemných priestoroch hneď oproti bývalej kotolní 
Alarm jé asi poškodený a vykazuje vždy nejaký pohyb alebo vlámanie a teda bezdôvodne sa spúšťa niekoľko krát za noc a to aj niekoľko desiatok sekúnd v kuse 
Poraďte čo robiť poprípade sa na to pozrite ak by to šlo 
Ďakujem, čitateľ Mário S
Či sa nejedná o individuálny pocit jedného z občanov, sme sa popýtali v lokalite žijúcich občanov. Väčšina oslovených alarm zaregistrovalo a ani im jeho časté spúšťanie nevyhovuje.
Zároveň je potrebné povedať, že časté spúšťanie alarmu na objekte spôsobí výrazný pokles ostražitosti občanov, ktorí by štandardne pri húkajúcom alarme pre skutočné narušenie objektu privolali políciu.
Preto  porucha alarmu nielen že obťažuje bývajúcich v jeho okolí, ale pre vlastníka objektu je takýto stav kontraproduktívny.

Podobné články

14 KOMENTÁRE

Najnovšie články