sobota, 27 apríla, 2024

Fontána na námestí je konečne vyčistená

Najčítanejšie

Sereď / Na základe podnetov občanov a nami uverejneného článku o špinavej vode pripomínajúcej močovku alebo ešte bližšie kanalizáciou tečúcu vodu znečistenú výkalmi, pod článkom pribudlo hodne príspevkov. Niektoré obhajovali aktuálny stav, iné ho ostro odsudzovali.

Viceprimátor Ľubomír Veselický nás informoval, že problém bude promptne odstránený privolaným servisom, ktorý vykoná údržbu. Pracovníčka úradu nám v rovnaký deň popoludní potvrdila, že firma je na mieste, vodu odčerpáva, fontána bude vyčistená a napustená znovu.

Toto  potvrdili aj diskutujúci. Fontána mala byť bez vody a dodávateľ mal fontánu čistiť.

Dnes, teda o tri dni sme sa na námestie prišli znovu s tým, aby sme naozaj objektívne priniesli informáciu, že vedenie mesta sľuby plní. A že dodávatelia  rovnako ako pri chodníku na Hviezdoslavovej ulici vedia čo za naše peniaze robia a chceli sme nafotiť aj spokojné mamičky a ich detičky s rúčkami omočenými v čistej vode.

A tak prinášame znovu len aktuálne fotografie stavu vo fontáne.

Ďakujeme vedeniu mesta momentálne zastúpenému Ľ Veselickým, že naše spoločné peniaze investujú rovnako ako pri už spomenutej rekonštrukcii chodníka, aj v prípade fontány skutočne „na svoj obraz“…

Pridáme, že sa tešíme na nové prekvapenia, ktoré nás v meste ešte určite čakajú?

Podobné články

Najnovšie články