štvrtok, 9 mája, 2024

Bez zmeny primátora by sme na vyčistenie mesta čakali asi do smrti. Jedine, že by sa angažovala poslankyňa Červeňová

Najčítanejšie

Sereď / Pravdepodobne si čitatelia SOL ešte pamätajú na komunikáciu poslankyne MsZ Edity Červeňovej s občanmi nespokojnými s burinou vyrastajúcou spomedzi dlažby na viacerých miestach v meste. Tento stav bol kritizovaný dlho počas zhruba 10-tich rokov, teda obdobie, za ktoré na ulici M.R. Štefánika pred Slovenskou sporiteľnou a ostatnými prevádzkami burina vydláždenú plochu prakticky zmenila na nepoznanie. Jedine čo mesto vykonávalo bolo z času na čas kosenie „betónovej plochy“ čo však problém neriešilo. Mesto Sereď tak bolo aj v tejto oblasti atrakciou, keďže dosiahlo kompletné zaburinenie značnej časti vydláždenej plochy a to dlhodobo.

K dobe posledného desaťročia články nájdete v archíve Seredonline a pamätný status napísaný na sociálnej sieti poslankyňou Červeňovou nájdete tu:

„Vadí vám tráva ? Kľaknite si a vytrhajte ju.“ – píše poslankyňa Cervenová

Po desaťročnom neudržiavaní verejnej plochy mestom sa v pondelok stav zmenil. Pracovníci mesta nielen burinu, ale aj dlhodobo ignorovaný neporiadok v tejto lokalite odstránili a vyzerá to tak, že po zmene vedenia v meste postupne môžeme očakávať zmeny aj v bežnej údržbe verejných priestranstiev a tým aj pocitu občanov, obyvateľov a návštevníkov mesta z jeho fungovania.

Pripomíname občanom, že ešte 5 dní môžu klásť otázky primátorovi mesta  tu: https://ankety.seredonline.sk/

Tieto budú následne spracované a primátor bude na ne odpovedať.

Podobné články

58 KOMENTÁRE

Najnovšie články