štvrtok, 25 apríla, 2024

Na verejných priestranstvách v meste burina dorastá do výšky metra

Najčítanejšie

Sereď / Zodpovedným pracovníkom Mesta Sereď  pod vedením primátora Ing. Martina Tomčányiho nestačilo ani desať  dní na základné pokosenie buriny v meste. V tomto roku v podstate po prvý raz. Že k 1. máju od minuloročnej jesene samospráva neupravila verejné priestranstvá mimo úplné centrum mesta síce v poriadku nie je, no povedzme že by sme prižmúrili všetky oči. Ale že ani od  1. mája doteraz nepokosili aspoň hlavné ulice, je znovu nekonečnou hanbou pre vedenie mesta.

Už tradične je viac ako šesťdesiat centimetrová  (miestami viac ako metrová) burina pred mestskou nehnuteľnosťou  „Sociálne byty pre sociálne odkázaných spoluobčanov“ na Trnavskej ulici a vlastne na všetkých verejných priestranstvách tejto ulice, kde za mesto burinu nepokosili nespokojní obyvatelia súkromných nehnuteľností.

Je 9. mája a verejné priestranstvá majú pokosené najposlednejšie dediny, na čom sa smiali aj naše víkendové návštevy. To len primátora Tomčányiho a poslancov MsZ v Seredi hanba nefackuje.

Dokedy budú takto neakceptovateľný stav poslanci trpieť, sa ich postupne budeme pýtať. Ich odpovede samozrejme zverejníme.

Podobné články

30 KOMENTÁRE

Najnovšie články