nedeľa, 5 mája, 2024

Neporiadok vedenie mesta nedokáže odstrániť ani z pred nehnuteľností, ktoré mesto vlastní

Najčítanejšie

Sereď / Upozornenie na neporiadok po celom meste vyvolalo živú diskusiu pod článkom, aj na sociálnej sieti. Občania dlhodobo hodnotia mesto ako neudržiavané a špinavé.

Ak by  viceprimátor Ľubomír Veselický  nechcel vidieť realitu v meste z pohľadu SOL a snáď odmieta   zverejnené fakty v článku uverejnenom pod titulom  „Špina a odpadky po Seredi – dnes. Veselický sa občanom vyjadrovať nebude, lebo o ňom nepekne píšu v diskusii“, alebo mu  nestačia  fotografie z niekoľkých ulíc, stačí tak málo. Treba z kancelárie MsÚ zariadenej a vykúrenej z peňazí občanov, ktorým odmieta odpovedať na otázky vyjsť a ísť sa pozrieť do každodennej reality zanedbaného mesta.

Môže zo sebou zobrať aj primátora Martina Tomčányiho. Obaja určite dlho neboli ani len v nehnuteľnostiach patriacich mestu, za ktorých stav aj zodpovedajú.

Sociálne byty na Trnavskej ulici a priestor pred nimi je dlhodobo smetiskom, o ktoré sa nik nestará.

Aktuálne fotografie pre vedenie mesta a zodpovedného správcu nehnuteľnosti prinášame aj dnes.

Téme neporiadku v sociálnych bytoch a pred nimi sa venujeme pravidelne. Stav vedenie mesta napriek vytrvalému poukazovaniu nerieši a tak je táto mestská nehnuteľnosť už roky nie najlepšou vizitkou úrovne riadenia mesta.

Článok o ignorovaní občanov L. Veselickým nájdete tu:

Špina a odpadky po Seredi – dnes. Veselický sa občanom vyjadrovať nebude, lebo o ňom nepekne píšu v diskusii

Podobné články

19 KOMENTÁRE

Najnovšie články