streda, 24 apríla, 2024

Nevolil som súčasnú politickú garnitúru preto, aby sviňa štátneho tajomníka občanov stála 4500 Eur !!

Najčítanejšie

Nikdy som nemal problém verejne povedať, koho a prečo som volil. Napriek tomu, že moje konanie nemusí byť transparentné a ani nie som povinný vysvetľovať, čo a kedy ako myslím a robím. Nie, neukladá mi to žiaden zákon, nie som verejným činiteľom a tak NEmusím. Ja ale chcem. Robím to, čo vyžadujem, aby robili iní.

Volil som súčasnú vládnu garnitúru ako symbol zápasu za právo, spravodlivosť a pre sľubovanú ZMENU. Skorumpovaná krajina ju nutne potrebuje.

Verejne odmietam korupciu, viac ako dekádu korupciu odhaľujem a kritizujem v médiách. Nie anonymne, ale pod svojim menom. Neznášam tunelovanie verejných zdrojov a vždy som podporoval každého, kto proti korupcii dokázal vystúpiť verejne. Toho, kto uprednostňoval verejný záujem nad súkromným a to napriek tomu, že sám som už 30 rokov podnikateľom.

Počas viac ako desať rokov na základe zverejňovania špinavostí hlavne v samosprávach trpí naša firma, noviny a pred niečo viac ako 5 rokmi som bol zastrašovaný podpálením nášho auta.

Nevzdal som sa a ani sa nevzdám.  Práve preto verejne odmietam netransparentné konanie ľudí vo funkciách aj dnes, zneužívanie moci vo svoj prospech, klientelizmus a korupciu. Teda to, čo som dlhodobo kritizoval a kritizujem na ľuďoch z predchádzajúcich vlád za strany SMER-SD, SNS, Most Hid, ale aj HzDS, SDKU a ďalších.

Nerozlišujem, kto je tunelárom a zlodejom. Pre spoločnosť sú nebezpeční všetci, politické tričko ani vierovyznanie nerozhoduje.

Blíži sa polovica volebného obdobia a ja netvrdím, že súčasná koalícia nemá výsledky. Sľubovali ale viac. Podstatne viac.

A ľudia stále čakajú. Mnohí ľudia totiž po dvanásť ročnej vláde poznačenej neskutočnými zlodejinami, korupciou  a ochrany „našich ľudí“ v mene hesla „Vyhraj voľby a môžeš všetko“  nevolili strany, ale ZMENU. A tá musí nastať v prvom rade v samotných politikoch, ktorí sa voličom, teda nám občanom verejne zaviazali ZMENU  do skorumpovaného systému priniesť.

Mrzí ma že nastal stav, kedy už aj  predstavitelia toho najamorálnejšieho, čo Slovensko v novodobej histórii poznalo, teda Fico a Pellegrini, si verejne dovolia volať po zákonnosti.To som nečakal a odmietam si na to zvykať.

Podobné články

25 KOMENTÁRE

Najnovšie články