sobota, 20 apríla, 2024

MÔŽE TO BYŤ EŠTE ÚBOHEJŠIE?

Najčítanejšie

MÔŽE TO BYŤ EŠTE ÚBOHEJŠIE?
V posledných týždňoch sme svedkami toho, ako sa opozícia všemožne snaží vyvolať referendum za nové voľby. Rozumiem, že strach vie byť mimoriadne silnou motiváciou, najmä ak sú mnohí z nich každý deň konfrontovaní realitou v podobe odkrývania bežných praktík politikov, či vysokých funkcionárov pri šafárení s verejnými financiami. Vyšetrovanie ukazuje ako vysoko systém oligarchov a úplatnej policajnej moci siahal. A pre mnohých sa preto ako jediná záchrana javia predčasné voľby. Musím však všetkých neprajníkov sklamať. Vyšetrovatelia majú vytvorené podmienky na to, aby mohli pracovať slobodne.
V poslednom čase sa dokonca ozývajú aj tí, po ktorých sa pred niekoľkými rokmi akoby zľahla zem. Ukážkovým príkladom je pán Draxler, ktorý sa čoraz hlučnejšie ozýva zo smetiska politických dejín. Snaží sa priživiť na situácii, kedy sú ľudia prirodzene unavení z boja s pandémiou. Veľmi jednoduchým, miestami dokonca až primitívnym spôsobom, chce využívať tieto emócie vo svoj prospech. A keď jeho videá o „Dni hnevu“ nefungujú, zrejme si dlhé chvíle doma kráti čítaním životopisov predstaviteľov súčasnej koalície.
Aby som uviedol na pravú mieru jeho pokusy o spochybnenie môjho vzdelania: Po vysokej vojenskej leteckej škole, ktorú som vyštudoval v Košiciach, som v rokoch 1997 až 1998 absolvoval aj postgraduálne štúdium. V rokoch 2009 až 2012 som sa rozhodol rozšíriť svoje vedomosti v odboroch právo, ekonómia a manažment na škole Brno International Business School. V tom čase to bola jednou z najväčších a najkvalitnejších škôl v tejto oblasti.
Pán Draxler, skúste sa venovať dôležitejším veciam. Od nástupu pandémie ste neprišli absolútne s ničím, so žiadnym konkrétnym nápadom, ktorý by študentom, či učiteľom reálne pomohol. Možno preto, že časy vášho riadenia rezortu školstva vyzerali takto…
Zdroj: FB

Podobné články

Najnovšie články