piatok, 29 marca, 2024

„kto takýto bordel povolil a či ten kto to tam umiestnil platí za prenájom verejného priestranstva“ – pýta sa obyvateľ mesta

Najčítanejšie

Sereď / Z dnešnej redakčnej pošty vyberáme e-mail obsahom sa dotýkajúci poriadku a úrovne centra mesta. E-mail uverejňujeme bez zmien s rešpektovaním anonymity jeho autora, ktorého identitu redakcia pozná.

Dátum: 07.02.2021 14:33
> Predmet: bordel v meste

P. Majko ,

prosím o zverejnenie týchto foto. ktoré poukazujú na bordel na verejnom priestranstve na nám. Slobody v seredi pred Retro Cafe. Bolo by nutné zistiť kto takýto bordel povolil a či ten kto to tam umiestnil platí za prenájom verejného priestranstva. Ak to povolili konšeli mesta, tak to svedčí o ich kultútrnej vyspelosti a poriadku milovnosti v meste , alebo že, by za nejakú províziu ?????

Bol som svedkom toho keď dvaja muž a jedna žena , osoby českej národnosti sa pozastavil pri uvedenom bordeli a vyjadrili sa , že takéto niečo by v ČR nikto nanašiel a ani nikto nepovolil takto špatiť mesto. V Seredi je ale normálna vec.

   Prosím o nezverejnenie mojich nacionalii , nakoľko prisluhovačom konšeov by stúpol adrenalín a  začali anonýmne hrubé osočovanie.

s úctou  **** ******

Podobné články

Najnovšie články