piatok, 29 marca, 2024

AKTUÁLNE: Exminister Peter Žiga je obvinený zo závažnej trestnej činnosti – AKTUALIZOVANÉ

Najčítanejšie

Ďalším vplyvným politikom, ktorý po dlhé roky významne ovplyvňoval životy a podnikanie miliónov občanov žijúcich na Slovensku, je bývalý SMERák a súčasný Pellegriniho HLAS Peter Žiga.

Práve o tomto dnes poslancovi NR SR, teda tvorcovi zákonov pre nás všetkých je známe, intenzívne podnikal v „drevospracujúcom priemysle“, inak povedané mal zbohatnúť  na obchodovaní s drevom. Keby v čase jeho dosahu na firmy obchodujúce s drevom nebol aj ministrom Vlády SR a nemal by teda informácie a možnosti podstatne sa odlišujúce od iných podnikateľov, možno by sa ani nič tak zvláštne nestalo.

A ešte drobnosť – keby o jeho praktikách nevypovedali ľudia po obvinení zo závažnej trestnej činnosti už ubytovaní vo vyšetrovacej väzbe a svojimi výpoveďami odhaľujúci vážne zlyhania štátu a jeho predstaviteľov hlavne za vlády SMER-SD.

NAKA má teda voľné ruky. Kto bude ďalší?

O prípade ešte budeme informovať.

 

– – –

AKTUALIZOVANÉ – tlačová správa Prezídia PZ SR

Vo štvrtok 17. decembra vyšetrovateľ Národnej kriminálnej agentúry vzniesol obvinenie za prečin podplácania (podľa § 333 odsek 1, odsek 2 písm. b) Trestného zákona) poslancovi Národnej rady Slovenskej republiky, Ing. P. Ž.

Podobné články

10 KOMENTÁRE

Najnovšie články