piatok, 19 apríla, 2024

Výborný, ľudský prístup a profesionalita. Odberovým tímom patrí verejné poďakovanie

Najčítanejšie

Sereď / Inak popísať osobnú skúsenosť s testovaním na koronavírus nemôžeme.

Keďže Mesto Sereď nedokázalo zabezpečiť už aj pre malé dediny pomerne štandardné videokamery na testovacie miesta, s rodinou sme sa previezli po meste a našli sme testovacie miesto, kde v rade a v danom momente stálo najmenej ľudí. Čakali sme niekoľko minút na ZŠ Komenského ulici.

Prístup zo strany personálu a vlastne všetkých prítomných ako na registrácii, tak pri samotnom testovaní bol výborný a skutočne ľudský. Ľudia trpezlivo čakali v rade a to nielen na samotné testovanie, ale aj následne na výsledky testov.

Samotný test nie je ničím neznesiteľným, aj keď blbý pocit po tenučkej tyčinke v nosnej dierke na niekoľko minút zostáva.

Skutočne nechápem niektorých „politikov“ kritizujúcich tento nenáročný proces pre občana a demagógiu o odbere DNA či čipovaní občanov. Len chorý mozog môže vyprodukovať takéto neskutočné hlúposti.  Alebo „politik“ vedomý si mentálnej úrovne svojich voličov.

Som rád, že drvivá väčšina ľudí stále používa vlastný rozum a nenechá sa ovplyvniť indivíduami, ktoré svoju popularitu dokážu budovať výlučne oblbovaním verejnosti. To, že svojim primitívnym postojom ľuďom škodia, ich obdivovateľov zjavne nezaujíma.

Aj týmto spôsobom si považujeme za povinnosť verejne sa poďakovať všetkým zdravotníkom, dobrovoľníkom, vojakom a policajtom, ale aj všetkým tým, ktorí logisticky pomáhajú pri náročnej celorepublikovej akcii.

Je výborné, že Slovensko otestuje nielen prítomnosť koronavírusu v populácii, ale aj schopnosti a možnosti štátu takúto náročnú akciu zvládnuť.

Ešte raz srdečná vďaka!

    

Podobné články

131 KOMENTÁRE

Najnovšie články