piatok, 29 marca, 2024

Vo Váhovciach pre deti bola najväčšou zábavou penová párty a „prekvapenie z neba“ – VIDEO

Najčítanejšie

Váhovce / Výborná sobotňajšia akcia sa dnes pre rodiny s deťmi konala na štadióne v obci Váhovce. Organizátorom akcie boli  OZ ŠKF Váhovce, OZ PRO VÁGA, JDS Jednota dôchodcov Slovenska miestna organizácia Váhovce, a FB stránka  Szeretlek Vága“.

Akcia pre rodiny a najmä detičky sa konala prakticky po celý deň. Nafukovacie hrady, iné atrakcie ako skákadlá, mega Človeče nehnevaj sa, futbalové zápasy, maľovanie v stane, maľovanie na tvár, detský futbal a výborné občerstvenie. Koláčiky od domácich gazdiniek a ručne na drevenom uhlí pukané pukance. Neboli práve Váhovčania známi pukancami?

Najväčším prekvapením vydareného dňa nepochybne bola cez meter vysoká halda peny, v ktorej sa vyšantili nielen tí najmenší.

Záver dňa zakončilo akrobatickými kúskami lietadlo nalietavajúce ponad hlavami prítomných ľudí. Ukážky pilota Klementa skutočne zaujali a nadchli všetkých prítomných – nielen deti ukážky sledovali s otvorenými ústami.

Organizátori podujatia v pondelok na obec doručili oznámenie o konaní verejného podujatia, no starosta obce, resp. obec Váhovce podujatie usporiadať nedoporučila. V telefonickom rozhovore nám starosta Adrián Kubica potvrdil doručenie oznámenia Eugenom Szabom s tým, že pre situáciu o ktorej poslanci hovorili v aj pondelok na zastupiteľstve, obec túto akciu neodporučila. Keď akcia bola napriek tomu  zorganizovaná, tak za ňu zodpovedá organizátor – vyjadril sa starosta obce Kubica. Poslanci OZ na podujatie finančnú podporu obce na základe starostovho vyjadrenia nežiadali.

Celodenné podujatie bolo zorganizované výborne, všetci organizátori boli viditeľne označení reflexnými vestami a po celom areáli, ako aj na jednotlivých atrakciách boli viditeľné upozornenia a usmernenia, ako sa v súvislosti s ochranou proti šíreniu korona vírusu a ochorenia  COVID-19, majú návštevníci podujatia správať.

Aj na dnešnom podujatí bolo možno vidieť, že všetko sa dá, len je potrebné chcieť a nájsť dostatok ľudí odhodlaných pre verejnosť niečo zmysluplné urobiť.

– – –

AKTUALIZOVANÉ 03.08.2020

 

Podobné články

25 KOMENTÁRE

Najnovšie články