streda, 24 apríla, 2024

Ani zastrašovanie a útoky ma neprinútia ustúpiť

Najčítanejšie

Sereď / Včera sme po výjazde na R1 na súkromnom osobnom aute zaregistrovali vážny problém, ktorý nás prinútil okamžite zastaviť. Podotýkam, že menej skúsený vodič by pri aktuálnej rýchlosti dosť pravdepodobne skončil mimo cestnú komunikáciu a havaroval by. Včera som predpokladal, že môže ísť o náhodu a to až do dnešného popoludnia, kedy  sa mechanik v servise jednoznačne  vyjadril, že poškodenie auta bolo úmyselné a je vylúčená náhoda, ako aj takéto poškodenie  počas jazdy.

Toto samozrejme mení situáciu a vidím, že praktiky 90.-tych rokov z mesta nevymizli.

Nateraz verejne vec viac špecifikovat nemienim, no po nevyhnutných prvotných opatreniach podávam trestné oznámenie a týmto ako osobe / osobám ktoré majú podiel na tomto zákernom a podlom čine, ako aj objednávateľovi tohto konania verejne oznamujem, že sa nevzdám a v presadzovaní transparentnosti v správe vecí verejných, pravdy a práva budem pokračovať  a to napriek vážnemu riziku podstupovanému mojou rodinou, ktorej podporu mám aj dnes.

Na pokusy zlikvidovať médium, alebo aspoň obmedziť zverejňovanie určitých druhov článkov a to rôznymi spôsobmi sme si zvykli a akosi sme sa s tým naučili žiť. No sú hranice, za ktorými už nejestvuje žiadna tolerancia.

Takéto zúfalé, no nebezpečné ataky ma len utvrdzujú v tom, že zverejňovanie pravdy niekomu vadí a že spolu s ďalšími ľudmi  práve z obáv o život nevystupujúcimi verejne, sme na najlepšej ceste zlo a kriminálne živly v ich konaní zastaviť.

Ešte dnes som o nových poznatkoch zistených za ostatné mesiace informoval ľudí, ktorým dôverujem a zároveň boli doplnené do podkladov, ktoré budú zverejnené v kritickom prípade podľa zadaných inštrukcií. 

Z bezpečnostných dôvodov tento oznam nateraz považujem za dostatočný a pre verejnosť doplnený bude hneď, ako to bude možné.

(Autor je zároveň vlastníkom SOL)

Podobné články

54 KOMENTÁRE

Najnovšie články