sobota, 20 apríla, 2024

„Odpisovať sa v škole nemá, citovať sa musí.“ – Igor Matovič, predseda Vlády SR

Najčítanejšie

Prosba

Chcem poprosiť každú a každého z vás, ktorí cítite potrebu sa ma zastávať, aby ste to nerobili … nezaslúžim si to. Odpisovať sa v škole nemá, citovať sa musí.

Naozaj úprimne – ani som len netušil, že som niečo v mojej diplomovke necitoval. Je tomu 22 rokov a žil som v presvedčení, že ju mám určite ok … a nemal som. Respektíve – ak by som tušil, že v nej je nejaký problém, tak by som nikdy nekritizoval Danka a spol. za plagiátorstvo, až taký samovrah teda nie som.

Denník N si urobil svoju robotu, fajn … len ma mrzí, že článok o mojej diplomovke zverejnili práve v čase, keď veľmi dobre vedeli, že letím v lietadle a následne mám tri dni od rána do večera nadupaný program v Bruseli. Chcem veriť, že to nebolo vopred takto vykalkulované.

Na zamyslenie na koniec – študoval som finančný manažment a roky som “finančne manažoval” svoju firmu tak, že som potom platil najvyššie dane zo všetkých živnostníkov na Slovensku. Sú ľudia, pre ktorých je to jasný dôkaz, že som svoje štúdium zvládol na jedničku. Iní k tomu potrebujú dôkazy iné – napríklad aj diplomovky, za napísanie ktorých niekomu zaplatíte – hlavne, aby v nich bolo všetko správne citované. Potemkin.

Zdroj: FB

Podobné články

Najnovšie články