piatok, 26 apríla, 2024

Vizitkou mesta SEREĎ je burina

Najčítanejšie

Sereď / Podnety od občanov sme mali aj počas víkendu. Nielen na nekvalitne urobené chodníky a cesty v meste zatopené počas dažďa, ale aj na predvolebnú „ikonu“ primátora mesta Tomčányiho vyhotovenú za tisíce Eur zo spoločných  peňazí v trojuholníku v podstate na vstupe do mesta. Ide o toľko kritizovaný nápis  SEREĎ vysypaný bielym  a na červeno nafarbeným drobným štrkom.

Nápis daňových poplatníkov stál tisíce Eur a to napriek tomu, že je zrealizovaný z použitých, obúchaných  dlažieb a bez akéhokoľvek fóliového podkladu pod vysypaným štrkom. Práve tento zásadný nedostatok  spôsobuje, že asi prvým miestom v meste na ktorom sa darí burine, je práve tento nápis. A to by mal byť ukážkou kvality prác. On vlastne je.

Takže už počas víkendu a samozrejme aj dnes od rána  víta návštevníkov mesta opäť  burinou prerastená SEREĎ. V podstate sa stáva akýmsi symbolom posledných asi siedmych rokov existencie tohto mesta. Ak niekedy príde k prehodnoteniu symboliky mesta, možno sa burina a neupravené mesto dostane aj do mestského erbu.

Podobné články

10 KOMENTÁRE

Najnovšie články